Mit NETsite er nu tilgængeligt

Vi har nu lagt første version af Mit NETsite online. Du kan logge på med dit kundenummer og tilhørende password – Hvis det er første gang du logger på, vælger du at få tilsendt et password. E-mail-adressen er den vi har registreret under dit kundenummer. Kontakt os hvis du er i tvivl om hvilken det er.

Mit NETsite er din personlige side hos os – Her kan du få et overblik over dine abonnementer, betale fakturaer, se faktura- og indbetalingsoversigt, blive tilmeldt betalingsservice samt ændre dine kontaktoplysninger.

Det vil løbende blive udviklet og forbedret – Hvis du har nogle forslag eller oplever fejl, vil vi meget gerne høre fra dig. Du kan her på bloggen følge med i de kommende tiltag under kategorien Mit NETsite.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *